Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal flirt weer met aanvaller met Barça-verleden

Laatste update:

Mats Hummels sluit een vertrek bij Borussia Dortmund niet uit. De 26-jarige centrale verdediger wordt al maanden aan clubs als Manchester United en Arsenal gelinkt en hoeft niet ten koste van alles in Westfalen te blijven. “Europees voetbal? Nee, dat ga ik met Dortmund dit seizoen niet meer halen, maar het is voor mij ook geen vereiste om in de Champions League te spelen. Dat heb ik niet nodig om gelukkig te zijn”, zegt hij. (Die Welt)

AS Roma nam Antonio Sanabria een klein jaar geleden over van Barcelona, terwijl de aanvaller toen ook in de nadrukkelijke belangstelling van Arsenal stond. The Gunners zijn de achttienjarige Paraguayaan echter nog niet vergeten, want zij overwegen weer een bod op hem uit te brengen. Sanabria werd vorig seizoen verhuurd aan Sassuolo, maar kan zich dit seizoen niet in het eerste van Roma spelen. (Tuttosport)

Schalke 04 heeft na ruim vier jaar dan eindelijk het geld van Genoa binnen. De Italianen namen Rafinha in de zomer van 2010 voor zeven miljoen euro over van die Knappen, maar maakten destijds maar drieënhalf miljoen over. Schalke spande een zaak aan bij het internationaal sporttribunaal CAS en werd in het gelijk gesteld. Het geld van Genoa bleef echter maar op zich wachten, maar is nu dan toch aan Schalke uitgekeerd. (BILD)

Aras Özbiliz staat wellicht open voor een transfer van Spartak Moskou naar Besiktas. Zaakwaarnemer Valery Hovhannisyan gaf onlangs aan dat zijn cliënt bij Spartak blijft, maar de speler spreekt zich nu ook zelf uit: “Besiktas heeft met mij contact opgenomen en is met Spartak in gesprek. Binnenkort zal het allemaal wel bekend worden.” De 24-jarige ex-Ajacied speelt sinds de zomer van 2012 in Rusland. (Diverse Turkse media)

Antonio Sanabria zou een goede speler zijn voor Arsenal

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties