Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal gaat tot 70 miljoen euro voor topspits

Laatste update:

Everton overweegt een middenvelder weg te plukken bij aartsrivaal Liverpool. De 24-jarige Joe Allen komt op Anfield regelmatig in actie, maar een vaste basisplaats zit er onder trainer Brendan Rodgers niet in voor de Welsh international. Roberto Martínez zou de middenvelder graag naar the Toffees halen, omdat hij vreest voor het vertrek van Gareth Barry, die dit seizoen wordt gehuurd van Manchester City. (Daily Mail)

Arsenal verbrak het clubtransferrecord voor Mesut Özil en wil dat over een aantal maanden weer doen. Arsène Wenger beseft dat een topspits cruciaal is om de aansluiting met de top definitief te hervinden en heeft zijn pijlen gericht op Edinson Cavani. De Uruguayaan is niet helemaal op zijn plek bij Paris Saint-Germain en staat open voor een vertrek. The Gunners hebben zeventig miljoen euro gereserveerd. (CaughtOffside)

Louis van Gaal zou zich nu al bezighouden met mogelijke transfers van Tottenham Hotspur. De bondscoach van het Nederlands elftal is een belangrijke kandidaat om Tim Sherwood op te volgen op White Hart Lane, en de Nederlandse oefenmeester is naar verluidt van plan bij Paris Saint-Germain aan te kloppen voor Lucas Moura. De 21-jarige Braziliaanse vleugelspeler moet een zomeraanwinst worden voor the Spurs. (AS)

Bayern München staat op het punt een hele rits Europese clubs teleur te stellen. Zowel Toni Kroos van der Rekordmeister als Atlético Madrid-middenvelder Koke staat in de belangstelling van diverse grootmachten, maar Bayern is van plan om de twee spelers van club te laten ruilen. Atlético is eigenlijk niet voornemens om Koke te laten gaan, maar verandert mogelijk van gedachten nu Kroos wordt aangeboden. (Football Direct News)

Met Edinson Cavani erbij heeft Arsenal alle linies goed op orde

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
0
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
10
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
2
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties