Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal gaat voor 'centrumverdediger van de toekomst'

Laatste update:

Jorginho is pas sinds augustus speler van Napoli, maar de Braziliaan weet nu al dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. De 22-jarige middenvelder heeft het geweldig naar zijn zin in het zuiden van Italië en wil nooit meer weg. 'Hij wil hier nog tien jaar blijven", zegt zijn zaakwaarnemer. "Zijn contract loopt nog drieënhalf jaar door, maar als Napoli wil verlengen, twijfelen we geen seconde." Clubliefde. (Radio Crc)

Arsenal gaat in januari een nieuw en verbeterd bod uitbrengen op de 'centrumverdediger van de toekomst'. Het gaat om de twintigjarige Aymeric Laporte, die bezig is aan zijn grote doorbraak bij Athletic Club en ook afgelopen zomer al doelwit was van de Londense club. Het geboden bedrag was echter niet naar de zin van de clubleiding van Athletic, maar Arsenal is nu bereid de transfersom te verhogen tot zo'n veertig miljoen euro. (Daily Express)

Josef Sinnbauer hoopt dat zijn verleden als jeugdcoach van Karlsruher SC hem binnenkort van pas komt. In die hoedanigheid had hij namelijk te maken met Kevin Akpoguma, die dit seizoen indruk maakt bij TSG Hoffenheim. Sinnbauer, tegenwoordig hoofdcoach bij Hamburger SV, wil de negentienjarige verdediger in de winterstop oppikken. "Iedereen weet dat wij op die achterin niet zo goed bezet zijn", zegt hij. (BILD)

Schalke 04 wil graag om de tafel met linksback Atsuto Uchida en zal haast moeten maken. De Japans international trekt namelijk ook de aandacht van andere clubs en AC Milan zou al in januari actie willen ondernemen. Het contract van de 26-jarige verdediger loopt komende zomer af en die Knappen hebben dus maar twee opties: de speler overtuigen om bij te tekenen of in januari verkopen. Lukt dat niet, dan loopt Uchida gratis de deur uit. (Mediaset)

Klaas-Jan Huntelaar of Roberto Soldado?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties