Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal haalt opvolger RVP 1 januari binnen

Laatste update:

Het is de vraag of de gedroomde opvolger van Iker Casillas naar Real Madrid komt. David de Gea stapte in de zomer van 2011 over naar zaakwaarnemer Jorge Mendes, die ook de belangen van José Mourinho behartigt. Daarbij werd de doelman van Atlético Madrid ook een transfer naar de Koninklijke beloofd, maar uiteindelijk verkaste de Spanjaard naar Manchester United, dat liefst twintig miljoen euro voor De Gea betaalde. (El Confidencial)

Demba Ba speelt vanaf 1 januari voor Arsenal. Dat meent , een Franse tv-zender die vaak goed geïnformeerd is, tenminste. Ba kan door een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract voor iets minder dan tien miljoen euro vertrekken en Arsenal heeft de spits laten weten dat het dit bedrag zal betalen. De aanvaller heeft vervolgens al met Arsenal gesproken over een samenwerking en zijn jawoord gegeven. (Canal+) (Canal+)

Stewart Downing is niet van plan in de winterstop op zoek te gaan naar een nieuwe club. De vleugelspeler is juist weer in vorm en hoopt dat hij mag blijven van trainer Brendan Rodgers. “Ik was wel een beetje verrast toen ik hoorde dat ik in januari mocht vertrekken. Eerst was de coach tevreden over me, daarna mocht ik opeens weg. Maar zelf heb ik nooit een transfer verlangd, dat is niet mijn intentie geweest”, zegt Downing. (Sky Sports)

Luis Muriel gaat vanaf januari mogelijk in Rusland aan de slag. De Colombiaanse aanvaller van Udinese staat namelijk in de belangstelling van Zenit Sint-Petersburg, bevestigt zaakwaarnemer Helmuth Wennin. “We zijn gevleid, maar de Russen zullen wel met een goed bod moeten komen om Udinese te overtuigen.” De 21-jarige Muriel speelt nauwelijks in de Serie A, maar staat nog wel tot medio 2017 onder contract. (Izvestia)

Jack Wilshere dringt er bij ploeggenoot Theo Walcott op aan zijn voorbeeld te volgen. De middenvelder verlengde onlangs zijn contract met Arsenal en hoopt dat de aanvaller dat ook zal doen. “Iedereen bij de club wil dat Theo bijtekent. Ik moedig hem ook altijd aan om dat te doen. ‘Kom op Theo, teken dat contract’, zeg ik dan. Maar hij zal zelf moeten beslissen, het is aan hem en de club om tot een akkoord te komen”, weet Wilshere. (The Sun)

Internazionale is bereid met een grote zak geld aan te kloppen bij FC Porto. Naar verluidt willen i Nerazzurri in januari ongeveer zestien miljoen euro betalen voor Fernando. Een hoop geld, maar als de deal doorgaat mag Inter toch niet klagen; de verdedigende middenvelder uit Brazilië staat nog tot medio 2016 onder contract bij Porto, dat volgens een gelimiteerde transfersom dertig miljoen voor hem zou mogen vragen. (Mediaset)

Zlatan Ibrahimovic is blij dat hij samen mag spelen met Marco Verratti. Terwijl de spits afgelopen zomer van AC Milan naar Paris Saint-Germain kwam, werd de twintigjarige middenvelder overgenomen van Pescara. “Ik ben het eens met alle positieve dingen die er sindsdien over hem zijn gezegd”, laat Ibracadabra weten. “Hij is een uitstekende investering voor PSG en een enorm talent”, zegt de Zweedse topscorer. (Corriere dello Sport)

Demba Ba zou een ... aanwinst zijn voor Arsenal

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
5
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
4
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties