Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal haalt spierballen op in Duitsland

Laatste update:

Manchester City heeft straks misschien geen enkele Engelsman meer over. Micah Richards wil zijn tot 2015 doorlopende contract niet verlengen en zal in de zomer verkocht worden, terwijl Joleon Lescott transfervrij de deur uit wandelt. Joe Hart wil vertrekken als City een nieuwe keeper haalt en James Milner mag bij een goed bod ook verkassen. De verhuurde Gareth Barry blijft waarschijnlijk bij Everton en dan blijft alleen Jack Rodwell over, maar hij wil meer speelminuten maken. (Diverse Engelse media)

Kevin-Prince Boateng heeft een verleden bij Tottenham Hotspur en speelt volgend seizoen mogelijk bij de aartsrivaal van die club. Arsène Wenger is op zoek naar spierballen voor het middenveld van Arsenal en overweegt om bij Schalke 04 aan te kloppen voor Boateng. De Duitse Ghanees is bezig aan zijn eerste seizoen bij Gelsenkirchen en speelde hiervoor bij AC Milan. (Football Direct News)

Volgens Tim Sherwood moet Hugo Lloris liefst 120 miljoen euro kosten. Bij Real Madrid kan men daar alleen maar om lachen: de Spanjaarden schrikken niet van de woorden van de Tottenham-manager en hebben Lloris nog steeds op het lijstje staan om volgend seizoen naar het Santiago Bernabéu te komen. Real houdt er rekening mee dat Iker Casillas of Diego López in de zomer zal vertrekken. (Football Direct News)

De kans dat Manuel Lanzini volgend seizoen in Rome speelt wordt groter. De middenvelder van River Plate werd al eens in verband gebracht met AS Roma, dat in de Argentijn een mogelijke opvolger voor Miralem Pjanic ziet, en nu heeft ook Lazio interesse. De 21-jarige Lanzini werd zondag bekeken door een scout van Lazio, die de spelmaker negentig minuten zag spelen tegen Belgrado. (Olé)

Kevin-Prince Boateng is de speler die men nodig heeft bij Arsenal

Meer nieuws

Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
9
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
69

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties