Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal heeft goed en slecht nieuws voor Galatasaray

Laatste update:

De jeugd heeft de toekomst bij AC Milan. Filippo Inzaghi gaat Riccardo Saponara en M’Baye Niang de kans geven om zich in de selectie dan wel in de basis van het team te spelen. Saponara is een 22-jarige middenvelder, Niang is een spits van 19 jaar oud. Als het de twee niet lukt om Inzaghi te overtuigen, dan behoort een verhuur in de tweede helft van het seizoen tot de mogelijkheden. (Sky Italia)

Arsenal heeft goed en slecht nieuws voor Galatasaray. De Turkse grootmacht heeft circa 25 miljoen euro geboden voor een dubbeldeal met Lukas Podolski en Joel Campbell, maar dat ziet Arsenal niet zitten. Podolski is te koop en op hem mag Galatasaray een nieuw bod doen, maar de Costa Ricaanse WK-sensatie Campbell mag onder geen beding vertrekken uit het Emirates Stadium. (The Sun)

Juventus blijft altijd op zoek naar nieuwe spelers. Zo wordt de club nog in verband gebracht met Matija Nastasisc van Manchester City en zelfs met Radamel Falcao van AS Monaco. “Als de mogelijkheid zich voordoet, zullen we het niet laten om spelers te halen. De meeste doelen die we gesteld hebben, hebben we echter al behaald”, laat directeur Giuseppe Marotta optekenen. (Tuttosport)

SC Heerenveen wil de achterste linie nog versterken en mogelijk gaat de club zelfs een speler huren. Dat doen de Friezen echter niet vaak en technisch manager Hans Vonk wil er ook nu liever niet aan beginnen. Heerenveen is op zoek naar een linksachter, die kan concurreren met Jukka Raitala. De komst van een verdediger betekent het einde van Doke Schmidt in Friesland; hij wil terug naar Go Ahead Eagles. (Leeuwarder Courant)

Denk jij dat Lukas Podolski deze zomer naar Galatasaray gaat?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
75
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
18
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties