Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal hoopt te kunnen profiteren van impasse in Parijs

Laatste update:

Ondertussen lijkt het onwaarschijnlijk dat Dortmund veertig miljoen euro gaat neertellen voor Thorgan Hazard. Het betekent dat er met Borussia Mönchengladbach zal moet worden onderhandeld om de vraagprijs naar beneden te krijgen. (Kicker)

Christopher Nkunku heeft een contractaanbieding van Paris Saint-Germain naast zich neergelegd. Dat betekent goed nieuws voor Arsenal, dat de middenvelder graag wil wegkapen bij les Parisiens. (The Sun)

Benito Raman wordt in verband gebracht met een transfer naar de Premier League. Arsenal en Everton zouden de Belgische aanvaller op de korrel hebben, maar Fortuna Düsseldorf laat hem alleen gaan voor meer dan tien miljoen euro. (BILD)

Niet Arsenal, maar de Major League Soccer wordt de nieuwe bestemming van de bijna transfervrije Antonio Valencia. De vleugelverdediger gaat zich bij Wayne Rooney voegen, die voor het Amerikaanse DC United speelt. (Daily Mirror)

In tegenstelling tot eerdere berichten is Southampton niet geïnteresseerd in Scott Arfield. De ervaren middenvelder maakt dit seizoen de nodige indruk bij Rangers FC. (Daily Record)

Lijkt Christopher Nkunku jou een goede aanwinst voor Arsenal?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties