Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal kan Duits bod van 38 miljoen verwachten

Laatste update:

AC Milan moet afscheid nemen van spelers als Philippe Mexès en Michael Essien. Dat zegt Demetrio Albertini, die tussen 1988 en 2002 voor i Rossoneri speelde. “Milan moet van die vette contracten af om ruimte te maken voor Sami Khedira. Hij zou een geweldige en goede investering zijn en zou veel problemen van het team kunnen oplossen. Hij is een ware kampioen”, zegt Albertini over de 27-jarige Duitser. (La Gazzetta dello Sport)

Bayern München klopte afgelopen zomer bij Arsenal aan voor Mesut Özil, maar Arsène Wenger wilde geen medewerking verlenen. In januari moet de manager van Arsenal mogelijk opnieuw reageren, want Bayern zou een bod van 38 miljoen euro aan het voorbereiden zijn. De Duitse vedette zou bovendien niet gelukkig zijn in Londen en wel open staan voor een terugkeer naar de Bundesliga. (Diverse Engelse media)

West Ham United heeft het wel gezien met Andy Carroll. De 25-jarige aanvaller kwam vorig jaar zomer voor negentien miljoen euro over van Liverpool, maar heeft mede door een zware enkelblessure nog weinig kunnen laten zien. The Hammers overwegen om de lange Engelsman in januari weer van de hand te doen en Newcastle United heeft interesse. Carroll speelde eerder al vijf seizoenen voor Newcastle. (The Newcastle Chronicle)

Ante Rebic maakt mogelijk gauw promotie. De 21-jarige aanvaller maakte vorig jaar zomer voor een kleine vijf miljoen euro de overstap van RNK Split naar Fiorentina en speelt dit seizoen op huurbasis voor de Duitse tweedeklasser RB Leipzig. Ian Broomfield, de hoofdscout van Tottenham Hotspur, heeft Rebic al een tijdje op het oog en bekeek de spits onlangs tijdens de jeugd-EK-kwalificatiewedstrijd van Kroatië tegen Engeland. (Diverse Engelse media)

Moet Mesut Özil voorlopig nog bij Arsenal blijven?

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
2
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
14
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
40
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
21
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties