Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal kiest middenvelder uit twee kandidaten

Laatste update:

Georgios Samaras wilde weg bij Celtic, maar een nieuwe club heeft de Griek nog altijd niet gevonden. Mogelijk blijft de aanvaller zelfs wel bij Celtic: manager Ronny Deila staat niet onwelwillend tegenover een nieuwe verbintenis voor de spits. De 29-jarige Samaras lijkt echter hoe dan ook verderop te willen kijken. Hij wordt in verband gebracht met Everton en Sevilla. (Daily Mail)

Arsenal gaat een verdedigende middenvelder halen en er zijn nog twee kandidaten over. Sami Khedira of Morgan Schneiderlin gaat de gelederen van the Gunners versterken. Manager Arsène Wenger heeft eigenlijk geen voorkeur, dus het zal afhangen van de prijs. Directeur Ivan Gazidis heeft al geïnformeerd bij de werkgevers van Khedira en Schneiderlin, respectievelijk Real Madrid en Southampton. (Daily Mirror)

Barcelona acht Daniel Agger niet goed genoeg voor de club. Agger werd door zijn zaakwaarnemer aangeboden in Catalonië, maar Barcelona bedankte voor het aanbod en gaf te kennen andere opties te prefereren. Welke verdediger dan wel naar Camp Nou vertrekt? Namen als Thiago Silva, Marquinhos (beiden Paris Saint-Germain), Jérémy Mathieu (Valencia), Mats Hummels (Borussia Dortmund) en Vincent Kompany (Manchester City) zijn gevallen. (El Mundo Deportivo)

Soufiane Feghouli heeft zichzelf een uitstekende dienst bewezen op het WK in Brazilië. De middenvelder was een van de steunpilaren van het verrassende Algerije en dat is ook de scouts van AC Milan niet ontgaan. De 24-jarige geboren Fransman is nu nog eigendom van Valencia, maar los Che mogen een dezer weken een bod van twaalf miljoen euro op de technicus verwachten. (Superdeporte)

Zou Sami Khedira een goede aanwinst zijn voor Arsenal?

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
2
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
11
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
22
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties