Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal kreeg rood licht bij navraag naar twee man

Laatste update:

Yaya Touré heeft het volste vertrouwen in een uitstekend seizoen voor Manchester City. Zijn goede gevoel wordt mede ingegeven door de prestaties van Kevin De Bruyne en Raheem Sterling, die zich moeiteloos lijken te hebben aangepast. “De Bruyne is tot nog toe briljant. Hij gaf een assist en scoorde tegen Sunderland. Raheem scoort ook makkelijk. Als ik die twee bezig zie denk ik soms: ‘Woooah!’”, klinkt het uitzonderlijk enthousiast. (Daily Mirror)

Naast Petr Cech haalde Arsenal afgelopen zomer geen enkele nieuwe speler, maar dat wil niet zeggen dat de Londenaren geen pogingen hebben ondernomen. Zo blijkt dat the Gunners bij Bayern München navraag hebben gedaan naar Robert Lewandowski. De Duitsers waren echter standvastig en zeiden keihard ‘nee’. Hetzelfde deed Real Madrid aangaande de interesse in Karim Benzema. (Daily Mail)

Dani Carvajal werd deze week plots in verband gebracht met het Chinese Guangzhou Evergrande. De rechtsback van Real Madrid zou in China een fortuin kunnen opstrijken. “Ik las het verhaal vanochtend in de krant en schoot keihard in de lach”, luidt de alleszeggende reactie van de speler in kwestie. “Een grappig verhaal, maar volledig verzonnen. Real Madrid is mijn thuis, ik ga hier niet weg”, aldus Carvajal. (Marca)

Rémy Cabella keerde onlangs op huurbasis terug bij Olympique Marseille, na een mislukt avontuur in Engeland. Als onderdeel van de deal tussen Newcastle United en Marseille over Florian Thauvin verliet hij de Premier League, maar de rentree in de Ligue 1 verloopt vooralsnog stroefjes. “Ik ben niet tevreden met mijn prestaties, absoluut niet. Maar ik weet zeker dat mijn tijd weer gaat komen”, zegt de 25-jarige spelmaker. (La Provence)

Arsenal komt een spits van wereldklasse niveau tekort

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
0
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
1
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
16
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
48
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
29
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties