Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal lacht om afkoopsom 'Yaya Touré Light'

Laatste update:

Atlético Madrid zal meer moeten bieden om Tiago Mendes langer in het Vicente Calderón te houden. De Portugese middenvelder wordt in mei 33 en als hij een nieuw contract tekent, zal dat vermoedelijk het laatste van zijn carrière zijn. De routinier is nog niet onder de indruk van het aanbod dat los Colchoneros hem hebben gedaan en wacht op een verbeterd voorstel. Trainer Diego Simeone wil Tiago in ieder geval niet kwijt. (AS)

Arsenal lacht om de contractueel vastgestelde afkoopsom van Mohamed Diamé. De 26-jarige middenvelder van West Ham United, die als een light-variant van Yaya Touré wordt gezien, kan voor vier miljoen euro van club wisselen. Vier miljoen euro is voor Arsenal natuurlijk een peulenschil en manager Arsène Wenger ziet in Diamé een uitstekende toevoeging aan de selectie. De international van Senegal is een vaste kracht bij West Ham. (The Independent)

Liverpool lijkt volop te profiteren van de sportieve voorspoed van dit moment. Het team van trainer Brendan Rodgers is hard op weg naar de landstitel in Engeland en dat heeft een positieve invloed op de aantrekkingskracht van the Reds. Juan Cuadrado staat in de belangstelling van Bayern München, Juventus, Arsenal en Tottenham Hotspur, maar de vleugelspeler van Fiorentina wil het liefst naar Anfield. (Daily Star)

José Callejón is ervan overtuigd dat hij afgelopen zomer de juiste beslissing heeft genomen. De aanvaller verruilde Real Madrid voor Napoli en heeft daar totaal geen spijt van. “Ik had verschillende opties, maar het verhaal van trainer Rafael Benítez was goed. En ik kan nu zeggen dat ik me niet vergist heb. Het was niet eenvoudig om Real te verlaten, maar de wens om meer te spelen gaf toch de doorslag”, zegt Callejón. (Corriere dello Sport)

Mohamed Diamé is veel meer waard dan vier miljoen euro

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
5
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
7
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties