Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal maakt vijftien miljoen euro over naar Spanje

Laatste update:

NEC begroette al redelijk wat nieuwe namen en staat met negen punten uit drie duels bovenaan in de Jupiler League. De Nijmeegse club kan echter nog wel wat versterkingen gebruiken en trainer Ruud Brood hoopt op nieuwe jongens in alle linies. “We willen de posities goed dubbel bezet hebben”, zegt hij. NEC krijgt er waarschijnlijk sowieso snel een linksback bij. (Omroep Gelderland)

Arsenal hoopt de komst van Sami Khedira zo snel mogelijk af te ronden. De Duitser hintte onlangs al opzichtig naar een vertrek bij Real Madrid en het ziet ernaar uit dat hij zijn landgenoten Mesut Özil, Per Mertesacker en Lukas Podolski gezelschap gaat houden in de Engelse hoofdstad. The Gunners zullen vijftien miljoen euro overmaken naar Spanje om de international in te lijven. (Metro)

AC Milan wil zich deze week versterken met Alessio Cerci. De aanvaller van Torino wordt al enige tijd in verband gebracht met de grootmacht, maar vooralsnog weigert Torino mee te werken aan een vertrek. De international, 27 jaar en normaliter nog tot medio 2016 speler van i Granata, is in de ogen van de Milanezen vijftien miljoen euro waard, plus vijftig procent van de transferrechten van jongeling Simone Verdi. (La Gazzetta dello Sport)

Mocht ook die aanbieding weinig teweegbrengen in Turijn, dan verlegt AC Milan de aandacht naar België. Maxime Lestienne van Club Brugge geldt daar als voornaam doelwit en de 22-jarige aanvaller heeft als groot pluspunt dat hij een stuk goedkoper is dan Cerci. I Rossoneri willen de Belg in eerste instantie huren en zullen hem bij een succesvolle samenwerking in de zomer van 2015 een vast contract aanbieden. (Sky Italia)

Sami Khedira is meer dan 15 miljoen euro waard

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
48
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
6
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
12
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
28
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
61

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties