Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal meldt zich in Manchester voor nieuwe spits

Laatste update:

Silvan Widmer kan naar een grotere club binnen Italië. De Zwitsers international beleefde een prima seizoen in het shirt van Udinese en wordt genoemd bij Napoli en AS Roma. Beide clubs zijn nog op zoek naar een back die aanvallend ook zijn mannetje staat en de 22-jarige Widmer voldoet aan die eis. Bijkomend voordeel is dat hij na twee jaar Serie A de Italiaanse cultuur kent en de taal onder de knie heeft. (Corriere dello Sport)

Edin Dzeko blijft mogelijk toch in Engeland. De spits zal vertrekken bij Manchester City en werd in verband gebracht met AS Roma. De Italianen rekenden stiekem al op zijn komst, maar Arsenal heeft zich nu ook in de strijd gemengd. In Londen moet de Bosniër de concurrentie aangaan met Olivier Giroud, die nooit helemaal onomstreden is geweest in het shirt van the Gunners. (Daily Star)

Emmanuel Adebayors populariteit is de afgelopen jaren fors gedaald, maar niet bij Tim Sherwood. De spits scoorde onder zijn bewind 14 keer in 25 duels voor the Spurs en Sherwood wil de Togolees dan ook dolgraag naar Aston Villa halen. De club uit Birmingham is inmiddels in onderhandeling met Tottenham Hotspur en hoopt de komst van Adebayor op korte termijn af te ronden. (Daily Mirror)

Newcastle United is na de komst van onder anderen Georginio Wijnaldum en Aleksandar Mitrovic nog niet klaar. Manager Steve McClaren wil een centrale verdediger aan zijn selectie toevoegen en heeft zijn zinnen gezet op Chancel Mbemba, een twintigjarige Congolees van Anderlecht. Atlético Madrid, Borussia Mönchengladbach en VfL Wolfsburg hebben ook belangstelling voor Mbemba, die nog twee jaar vastligt. (Daily Mail)

Zou Edin Dzeko bij Arsenal 20 goals per seizoen maken?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
16
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties