Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal overweegt in januari formeel bod op Bruma

Laatste update:

Esteban Cambiasso is blij dat hij in de winter van zijn carrière nog de kans krijgt in de Premier League te voetballen. De 34-jarige middenvelder verbond zich onlangs voor één seizoen aan Leicester City. “Ik heb in Spanje en Italië gespeeld, maar voor mijn carrière moest ik ook nog in de Premier League spelen. Toen ik hoorde dat ik de eerste keus was voor Leicester, wilde ik per se hier naartoe”, zegt de Argentijn. (Sky Sports)

Arsenal volgt de verrichtingen van Bruma op de voet. De negentienjarige aanvaller maakte vorig jaar zomer de overstap van Sporting Portugal naar Galatasaray, maar heeft mede door blessureleed nog niet kunnen overtuigen in de Türk Telekom Arena. The Gunners weten echter wat de Portugees in zijn mars heeft en overwegen zich in januari met een bod in Istanbul te melden. Bruma heeft nog een contract tot 2018. (A Bola)

Gary Hooper blijft waarschijnlijk toch voor de Premier League behouden. De 26-jarige aanvaller gleed met Norwich City af naar de Championship, maar Crystal Palace heeft net als West Ham United serieuze belangstelling voor de Engelsman. Manager Neil Warnock is al sinds jaar en dag een bewonderaar van Hooper. De speler maakte vorig jaar zomer voor dik zes miljoen euro de overstap van Celtic naar Norwich. (Diverse Engelse media)

Ignazio Abate heeft vertrouwen in het nieuwe seizoen van AC Milan. De club heeft een nieuwe trainer met Filippo Inzaghi en heeft zich versterkt met onder anderen Alex en Jérémy Ménez. “Het gevoel is geweldig. We zijn ervan overtuigd dat we het goed kunnen doen. We moeten het vertrouwen van de fans terugwinnen en geloven in onszelf. Ik denk ook dat we blij moeten zijn dat we een geweldige trainer hebben”, aldus Abate. (Milan Channel)

Bruma zou een versterking voor Arsenal zijn

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
2
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
45
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties