Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal praat over opmerkelijke opvolger Wenger

Laatste update:

Rafa Silva komt misschien toch nog in de Premier League terecht. Ronald Koeman zou vorig jaar winter een bod van negentien miljoen euro op de aanvaller hebben uitgebracht, maar de 22-jarige Portugees bleef bij Sporting Braga. Hij kan nu alsnog naar Engeland, want het Liverpool van Jürgen Klopp heeft al laten weten interesse te hebben. Manchester United, Everton, FC Porto, Real Sociedad en Valencia volgen Rafa ook. (A Bola)

Roberto Mancini keert mogelijk terug naar de Premier League. Nicola Giuliani is een gelicentieerd FIFA-zaakwaarnemer en zou met Arsenal hebben onderhandeld over een mogelijk contract voor de huidige trainer van Internazionale. “Het geheimhouden van onderhandelingen is de basis van een eventuele geslaagde deal. Iedere zaakwaarnemer of tussenpersoon weet dat”, reageert Giuliani. (Sky Sports)

Alen Halilovic heeft ruime keuze. De negentienjarige aanvallende middenvelder speelt volgend seizoen waarschijnlijk niet meer voor Sporting Gijón, maar Villarreal, Valencia en Sevilla maken nog wel kans op de handtekening van de Kroaat. “Hij heeft zich goed ontwikkeld. Hij heeft zich op een hoog niveau bewezen en is beter dan vorig seizoen. Dat betekent niet dat we hem ook gaan halen”, zei Sevilla-directeur Monchi onlangs. (Cadena COPE)

Genoa leent Cristian Ansaldi momenteel van Zenit Sint-Petersburg, maar lijkt gebruik te gaan maken van een optie tot koop. De linksback staat namelijk in de belangstelling van Internazionale en AS Roma, die bereid zijn zaken te doen met i Grifoni. Genoa kan Ansaldi voor zes miljoen euro overnemen en wil hem vervolgens voor ongeveer het dubbele daarvan doorverkopen. (Corriere dello Sport)

Zou Roberto Mancini een goede manager voor Arsenal zijn?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties