Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal strijdt met Inter om Real-middenvelder

Laatste update:

Mario Mandzukic krijgt in de zomer concurrentie van Robert Lewandowski en wordt dan ook nadrukkelijk met een vertrek in verband gebracht. De kans is echter aanwezig dat de 27-jarige aanvaller zijn tot 2016 doorlopende contract bij Bayern München gaat verlengen. Der Rekordmeister sluit ook in dat scenario overigens niet uit dat de Kroaat wordt verkocht; Chelsea en Arsenal hebben interesse. (Diverse Duitse media)

Internazionale is niet de enige club die interesse heeft in Casemiro. De 22-jarige middenvelder wordt gezien als een uitstekende voetballer, maar hij komt niet aan de bak bij Real Madrid. In navolging van Inter heeft nu ook Arsenal interesse in de jonge Braziliaan. Casemiro ziet een transfer naar Inter of Arsenal zeker zitten, omdat hij meer speelminuten wil maken. (Marca)

Newcastle United hoopt de concurrentie te slim af te zijn. The Magpies weten namelijk dat Ayoze Pérez van Tenerife door onder meer Real Madrid, Manchester City, Arsenal en Schalke 04 gevolgd wordt en hebben de onderhandelingen met de zaakwaarnemer van de aanvaller dan ook geopend. De Spanjaard was dit seizoen al goed voor 16 goals in 29 wedstrijden. Ook Alexandre Lacazette van Lyon is in beeld bij Newcastle. (Daily Mail)

Ricardo Rodríguez mag van Dieter Hecking niet weg bij VfL Wolfsburg, maar daar heeft Felix Magath maling aan. De manager van Fulham wil de 21-jarige verdediger naar Craven Cottage halen, mits the Cottagers niet degraderen. De Zwitserse linksback wordt ook gevolgd door onder meer Liverpool, Arsenal, Real Madrid, Chelsea en Manchester United. Rodríguez moet ongeveer twintig miljoen euro kosten. (Daily Mail)

Casemiro moet een kans krijgen bij Real Madrid

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
74
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
18
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties