Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal wacht beslissingen in Parijs af

Laatste update:

Valencia gaat ervan uit een groeibriljant in huis te hebben die heel veel waard is. De twintigjarige Francisco Alcácer ligt momenteel nog tot medio 2016 vast in stadion Mestalla en in zijn contract is een vastgestelde transfersom van achttien miljoen euro opgenomen, maar los Che zijn daardoor niet gerust op een langer verblijf van de spits. Alcácer kan daarom een nieuwe aanbieding verwachten en zijn afkoopsom moet dan omhoog. (Levante-EMV)

Arsenal houdt de situatie van Yohan Cabaye in de gaten. De middenvelder ging in januari van Newcastle United naar Paris Saint-Germain, maar heeft geen vaste basisplaats. Wanneer blijkt dat Laurent Blanc tot de conclusie is gekomen dat Cabaye tekort komt, wil Arsène Wenger zijn landgenoot alsnog naar Londen halen. Afgelopen zomer probeerde Arsenal nog zaken te doen met Newcastle United. (Football Direct News)

De kans dat Fernando Torres terugkeert op het oude nest wordt met de dag groter. De spits van Chelsea onderhoudt nu al geregeld contact met Atlético Madrid-coach Diego Simeone, die el Niño beschouwt als mogelijke vervanger van Diego Costa. 'Torres volgt de verrichtingen nog op de voet en stuurt mij soms sms'jes", onthulde Simeone in een uitgebreid interview op de Spaanse radio. (Onda Cero)

Santi Mina maakte afgelopen zaterdag zijn tweede doelpunt voor Celta de Vigo in de Primera División. De achttienjarige aanvaller staat bekend als een groot talent en wordt ook al met grotere clubs in verband gebracht: Manchester City en Barcelona houden de ontwikkeling van de Spaanse jeugdinternational in de gaten. Santi Mina had dit seizoen elf keer een basisplaats bij Celta en mocht zestien keer invallen. (Onda Cero)

Yohan Cabaye is niet goed genoeg voor Paris Saint-Germain

Meer nieuws

'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
4
Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
6
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
26
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Ronald Koeman maakt voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend
124
Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties