Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal weet genoeg en brengt bod uit op CL-finalist

Laatste update:

Abdul Baba Rahman twijfelt of hij voor Chelsea moet kiezen. De Londenaren schijnen met FC Augsburg in gesprek te zijn over een transfersom, maar de twintigjarige Ghanees staat niet te springen om naar Chelsea te verhuizen. Rahman denkt namelijk niet veel speelkansen te krijgen bij de kampioen van Engeland. De linksback, die Filip Luís zou moeten vervangen, kost ongeveer twintig miljoen euro. (Daily Mail)

Arsenal gaat een bod uitbrengen op Arturo Vidal. De Londenaren willen een bedrag van bijna dertig miljoen euro betalen voor de middenvelder van Juventus en de nationale ploeg van Chili. Landgenoot Alexis Sánchez zou met succes op de 28-jarige Vidal hebben ingepraat. De marathonman heeft nu nog een contract tot de zomer van 2017 in Turijn en directeur Giuseppe Marotta zei onlangs dat Vidal gewoon bij Juve blijft. (Daily Star)

Internazionale eindigde vorig seizoen op de achtste plaats in de Serie A, maar gaat het komend seizoen beter doen. Dat zegt Xherdan Shaqiri, aanvaller van de ploeg van trainer Roberto Mancini. “Inter zal erg competitief zijn, want er komen veel topspelers naar de club. Ik ben ervan overtuigd dat we straks om het kampioenschap mee kunnen doen. Of ik vertrek? Nee ik blijf”, reageert de linkspoot op geruchten over zijn toekomst. (Tuttosport)

Mario Gómez heeft aangegeven nog minimaal één jaar in Italië te willen blijven, maar AS Monaco steekt daar wellicht een stokje voor. De Monegasken hopen zich te versterken met Mattia Destro van AS Roma, maar als dat niet lukt, komt de 29-jarige Gómez in beeld. De Duitser werd eerder ook al genoemd bij onder meer Galatasaray. De onderhandelingen over Destro zijn in volle gang; het verschil tussen vraag en aanbod bedraagt nu nog twee miljoen euro. (Sky Italia)

Arturo Vidal is de man die Arsenal nodig heeft

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
11
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
13
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
65
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
3
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties