Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal wekt woede van Crystal Palace

Laatste update:

Olympique Lyon gaat de strijd om Joachim Andersen winnen. Les Gones maken een bedrag van 25 miljoen euro over naar Sampdoria, dat een deel van de transfersom moet afstaan aan FC Twente. (Sky Italia)

Crystal Palace wil Wilfried Zaha onder geen beding verkopen. The Eagles zijn daarom woedend op Arsenal omdat zij het idee hebben dat de stadsgenoot het hoofd van de aanvaller op hol heeft gebracht. (Daily Mirror)

Arsenal heeft bovendien contact opgenomen met Nabil Fekir. De komst van de aanvallende middenvelder van Olympique Lyon is nog redelijk ver weg, daar the Gunners eerst Mesut Özil moeten slijten. (L’Équipe)

Na Sevilla en Olympique Lyon is ook AS Monaco in de markt voor Steven Nzonzi. AS Roma is bereid om voor een bedrag van twintig miljoen euro afscheid te nemen van de middenvelder, die een overstap naar Galatasaray al afwees. (Sky Italia)

Zowel AC Milan als AS Roma heeft met Fiorentina nog geen akkoord weten te bereiken over Jordan Veretout. De Romeinen zijn bereid om de middenvelder een jaarsalaris van drie miljoen euro te bieden. (Sky Italia)

Denk jij dat Wilfried Zaha volgend seizoen nog voor Crystal Palace speelt?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
14
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties