Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal wil Belgisch international inlijven

Laatste update:

Bayern München is afgehaakt in de strijd om de handtekening van Anthony. Der Rekordmeister was lang geinteresseerd in de aanvaller van Ajax, maar de contractverlenging van Kingsley Coman heeft hier verandering in gebracht. (Sport1)

Arsenal wil Youri Tielemans tijdens de zomerse transferwindow inlijven. Vertegenwoordigers van de middenvelder van Leicester City, die dit seizoen in 21 wedstrijden tot 6 goals kwam, zijn onlangs met the Gunners in gesprek gegaan. (Goal)

Borussia Dortmund is geinteresseerd in de diensten van Andreas Christensen. De verdediger van Chelsea, die over een aflopend contract beschikt, speelde eerder tussen 2015 en 2017 in de Bundesliga voor Borussia Mönchengladbach. (BILD)

Tottenham Hotspur is voorlopig niet van plan om zich te mengen in de strijd om de diensten van Tariq Lamptey. Manchester United is is de laatste club die in verband wordt gebracht met de verdediger van Brighton & Hove Albion (Sky Sports)

West Ham United wacht op een reactie van Flamengo om Gabigol voor anderhalf jaar te huren. De Braziliaanse aanvaller wil zich graag bewijzen in Engeland, nadat hij eerder in Europa flopte bij Inter en Benfica. (Sky Sports)

Vind jij Arsenal een geschikte club voor Youri Tielemans

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
4
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties