Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal wil graag op de hoogte gehouden worden

Laatste update:

Internazionale wil Thiago Motta dolgraag terughalen, maar de middenvelder twijfelt. De Braziliaanse Italiaan heeft het uitstekend naar zijn zin bij Paris Saint-Germain, waar hij bovendien een riant salaris opstrijkt. “Hij is een van de onbetwiste leiders van het elftal en ik denk dus niet dat ze hem laten gaan”, zegt zijn zaakwaarnemer. Ook Atlético Madrid is overigens nog altijd geïnteresseerd. (TMW Radio)

Arsenal heeft bij Barcelona aangegeven dat het graag op de hoogte wil worden gehouden. De Londenaren zijn gecharmeerd van Arda Turan, die een moeizaam eerste jaar bij los Azulgrana achter de rug heeft. Mocht Barcelona besluiten dat Arda in de zomer weer mag gaan, dan willen the Gunners daar graag meteen van de op de hoogte worden gesteld. (talkSPORT)

Shkodran Mustafi is niet bezig met een transfer. De 24-jarige verdediger van Valencia wordt gelinkt aan Borussia Dortmund, Liverpool, Juventus, Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid, maar die clubs lijken niet te hoeven bellen. “Het kan zijn dat een transfer ooit een thema wordt, maar zolang ik mij hier kan blijven ontwikkelen, moet ik niet weggaan”, aldus de tienvoudig international van Duitsland. (SID)

Junior Hoilett kan terugkeren naar de Premier League. De 25-jarige linksbuiten heeft een aflopend contract bij Queens Park Rangers en staat in de belangstelling van Swansea City. De drievoudig international van Canada was drie jaar geleden ook al in beeld bij the Swans, maar toen bleef hij de Londenaren trouw. Hoilett werd onlangs ook al gelinkt aan onder meer Sunderland en Besiktas. (South Wales Evening Post)

Arda Turan moet vertrekken bij Barcelona

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
3
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
7
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties