Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal wil komst supertrio in drie dagen tijd afronden

Laatste update:

Rafael Benítez wil weer gaan samenwerken met Lucas Leiva. De Spaanse trainer van Napoli had de Braziliaanse middenvelder bij Liverpool onder zijn hoede en nu Emre Can naar Anfield is gekomen, denken i Partenopei nog meer kans te maken op de handtekening van de 27-jarige Lucas. De mannetjesputter begon vorig seizoen twintig keer in de basis bij Liverpool. (Sky Italia)

We mogen deze week vuurwerk verwachten uit het noordelijke gedeelte van Londen. Arsenal wil namelijk vóór 10 juli een drietal nieuwelingen presenteren, zodat zij met het nieuwe tenue op de foto kunnen. Op die dag vindt namelijk de onthulling van het shirt plaats en als alles meezit zullen Alexis Sánchez, Morgan Schneiderlin en Mathieu Debuchy daarbij aanwezig zijn. Arsenal heeft bijna zeventig miljoen euro klaarliggen om het trio in te lijven. (CaughtOffside)

AC Milan gaat zich versterken met Sime Vrsaljko. De 22-jarige verdediger heeft zich bij Genoa goed ontwikkeld en maakte in dienst van Kroatië ook indruk op het WK in Brazilië. Het is niet bekend voor hoeveel jaar de back gaat tekenen in San Siro. Alessandro Matri bewandelt de omgekeerde weg: hij gaat van Milan naar Genoa. Afgelopen seizoen speelde de 29-jarige Italiaanse spits voor Fiorentina. (Sky Italia)

De kans is groot dat Mathieu Valbuena komend seizoen in de Primera División speelt. De vleugelspeler van Olympique Marseille, die met het Frans elftal in de kwartfinale van het WK werd uitgeschakeld, staat in de belangstelling van Valencia en staat naar verluidt op het punt om een lucratief contract te tekenen bij los Che. De club heeft voldoende te besteden sinds de vermogende zakenman Peter Lim er de eigenaar is. (L’Équipe)

Denk je dat Arsenal volgend seizoen kampioen van Engeland kan worden?

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
10
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
9
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
15
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties