Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal wil Newcastle-krachtmens van 17 miljoen

Laatste update:

Arsène Wenger is kort maar krachtig, als hem gevraagd wordt naar de vermeende interesse in Petr Cech van Chelsea. “Nee”, aldus de oefenmeester van Arsenal. Cech, die bij Chelsea door Thibaut Courtois op het tweede plan is beland, heeft voldoende mooie opties over. AC Milan, Real Madrid, Paris Saint-Germain en AS Monaco worden in verband gebracht met de sluitpost uit Tsjechië. (Daily Mirror)

Nu Jack Wilshere opnieuw voor een lange periode van absentie staat, voelt Arsenal zich genoodzaakt om de transfermarkt op te gaan. In januari gaat de club aankloppen bij Newcastle United en inzet daarbij is de komst van Moussa Sissoko. De krachtige middenvelder is bovendien een type speler dat the Gunners momenteel niet in de gelederen hebben. Vraagprijs? Zeventien miljoen euro. (The Times)

Ezequiel Lavezzi zou weleens zijn rentree kunnen maken bij Napoli. Nu Lorenzo Insigne geblesseerd is zijn i Partenopei en Lavezzi, die de club uit Napels in 2012 voor Paris Saint-German verruilde, wordt genoemd als vervanger. “Iedereen weet natuurlijk dat Napoli en de Serie A nog altijd een speciale plaats hebben in zijn hart. Je kunt nooit weten wat er gebeurt”, heeft zaakwaarnemer Alejandro Mazzoni gezegd. (Radio CRC)

Gert Kruys kreeg zaterdag zijn congé bij Sparta Rotterdam en dat kwam voor de coach als donderslag bij heldere hemel. De Kasteelclub staat zevende en won een dag eerder nota bene van hekkensluiter RKC Waalwijk. 'Ik vind het zonde, want ik zag nog voldoende perspectief", reageert de coach, die niet al te veel wil zeggen in de media. "Ik moet het ook even laten bezinken", besluit hij. (De Telegraaf)

Arsenal heeft dringend versterking nodig

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
3
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
13
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties