Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal wil regisseur van 35 miljoen euro uit Monaco

Laatste update:

Real Madrid kan Raheem Sterling voorlopig vergeten. De jongeling lijkt te gaan kiezen voor zekerheid en ontwikkeling en tekent binnenkort een nieuw contract in Liverpool. "De club heeft gesproken met mijn zaakwaarnemers en hopelijk kunnen we binnenkort tot actie overgaan", zegt de jonge aanvaller. Verwacht wordt dat Sterling zijn contract zal verlengen tot de zomer van 2020. (Daily Mirror)

AS Monaco dreigt zijn grote regisseur kwijt te raken. João Moutinho werd al in verband gebracht met Tottenham Hotspur en nu zou ook Arsenal in de markt zijn voor de Portugees international. Hij zou Mikel Arteta moeten opvolgen, die over een aflopend contract beschikt. Het is niet bekend wat de vraagprijs van Monaco bedraagt, maar er wordt gesproken van ongeveer 35 miljoen euro. Moutinho ligt nog tot 2018 vast. (The Express)

Het komt eigenlijk niet als een verrassing, maar Francesco Totti heeft aangegeven ook na zijn actieve carrière actief te willen blijven bij AS Roma. De clubicoon denkt al na over het ambt van hoofdcoach. "Natuurlijk, dat is logisch. Ik zat een paar dagen geleden met een vriend te praten en zei tegen hem: 'Iedereen doet het, uiteindelijk zal ik daar ook wel belanden''', aldus de 38-jarige Totti, die al zijn hele loopbaan voor i Giallorossi speelt. (La Gazzetta dello Sport)

Andrew Robertson mag zich verheugen op een mooie transfer. De twintigjarige Schotse linkerverdediger van Hull City staat in de belangstelling van diverse grotere clubs uit de Premier League. “Een of twee clubs hebben al laten weten dat wij hen op de hoogte moeten blijven houden, maar zo gaat dat altijd. Als hij blijft presteren, dan wordt hij op een gegeven moment onhoudbaar”, reageert manager Steve Bruce. (The People)

Denk jij dat Southampton bij de eerste vier eindigt?

Meer nieuws

Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
0
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
4
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
73
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
20
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
33
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties