Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal wil snel einde maken aan wilde geruchten

Laatste update:

Eindelijk licht aan het einde van de tunnel voor Jon Flanagan. De 22-jarige verdediger hoopt in december na anderhalf jaar blessureleed zijn rentree te maken voor Liverpool. In het seizoen 2013/14 was Flanagan basisspeler en hij verdiende zelfs een oproep voor de nationale ploeg van Engeland, maar vervolgens liep hij een zware knieblessure op. Afgelopen april werd hij voor de tweede keer geopereerd. (Daily Mirror)

Door Alexis Sánchez een nieuw megacontract te geven wil Arsenal laten zien dat het ambitie heeft. De steraanvaller van the Gunners kan in Noord-Londen een verbintenis tekenen ter waarde van 175.000 euro per week en het is de bedoeling dat hij dan nog vijf seizoenen in het Emirates Stadium blijft. Arsenal wil met het megacontract een einde maken aan de geruchten dat Alexis om zich heen zou kijken. (Daily Mirror)

Dmitry Bulykin is nog niet klaar met voetballen. De 35-jarige aanvaller zit al sinds het seizoen 2013/14 zonder werkgever en is momenteel analyticus, maar is nog niet van plan om zijn kicksen definitief aan de wilgen te hangen. “Ik wil mijn carrière op een mooie manier beëindigen. Sommige clubs hebben aangeboden dat ik er als speler/trainer aan de slag kan gaan, maar aan het eind van het jaar maak ik de balans op en beslis ik”, zegt hij. (R-Sport)

Bondscoach Roy Hodgson van Engeland wil dat Ross Barkley een scorende middenvelder gaat worden en dus heeft de keuzeheer een advies. “Hij moet kijken naar wereldtoppers die in het verleden op zijn positie hebben gespeeld. Ik zou kijken naar Roberto Baggio en Francesco Totti”, zegt Hodgson over de Italianen, die begonnen als middenvelder, maar later vooral werden ingezet als aanvaller. (Daily Mirror)

Denk je dat Alexis Sánchez te behouden is voor Arsenal?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties