Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal wil transferrecord breken voor Fransman

Laatste update:

Wanneer David de Gea naar Real Madrid vertrekt, komt Hugo Lloris bij Manchester United in beeld als opvolger. Een transfer van de Fransman zal echter een dure grap worden: Tottenham-voorzitter Daniel Levy heeft Lloris een prijskaartje van liefst 38 miljoen euro om de nek gehangen. Overigens vreest Frank de Boer dat United bij een vertrek van De Gea bij Ajax aanklopt voor Jasper Cillessen. (The People)

Arsenal is van plan om in de aankomende transferperiode zijn transferrecord weer te breken. Mesut Özil is nu nog de duurste aankoop uit de geschiedenis van de club, met een transfersom van zo'n vijftig miljoen euro, maar Arsenal wil in de zomer zestig miljoen euro betalen voor Antoine Griezmann. De Franse aanvaller doet het uitstekend bij Atlético Madrid en is ook in beeld bij Chelsea. (Metro)

Mario Gómez miste tegen Sevilla grote kansen en kreeg direct te maken met de nodige kritiek. Dat stoort Uli Ferber, de zaakwaarnemer van de spits: 'Twee weken geleden was hij na de kwartfinale tegen Dynamo Kiev nog de held. Mensen moeten hun mening niet zo snel veranderen. Fiorentina is nog steeds tevreden met Mario en andersom is dat ook zo. Hij zal in de zomer zeker niet vertrekken", aldus Ferber. (BILD)

West Ham United gaat definitief niet langer door met Alex Song. De middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Barcelona en West Ham heeft een optie tot koop, maar zal daar geen gebruik van maken. Song is een nogal dure jongen en West Ham zal het geld dat bespaard wordt gebruiken om een 'grote naam' aan te trekken als opvolger voor de Afrikaan. Het is niet bekend aan welke speler(s) de club denkt. (Daily Mirror) (s de club denkt.)

Antoine Griezmann zou een uitstekende speler zijn voor Arsenal

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties