Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal zegt 'ja' bij vier miljoen euro meer

Laatste update:

Colin Kazim-Richards keert terug op Engelse bodem. De Engels-Turkse aanvaller is buiten beeld geraakt bij Galatasaray en hoopt in zijn geboorteland de draad weer op te kunnen pakken. Het uit de Premier League gedegradeerde Blackburn Rovers wil de 25-jarige rappe buitenspeler die kans geven, al zal Kazim-Richards dan wel genoegen moeten nemen met een minder riant maandsalaris. (BBC Radio)

Galatasaray strijdt samen met Queens Park Rangers om de handtekening van Andrei Arshavin en de Turken hebben een goede zet gedaan. In tegenstelling tot de concurrent uit Engeland heeft Cim Bom namelijk een eerste bod van vijf miljoen euro uitgebracht bij Arsenal, waar de Russische spelmaker nog altijd onder contract staat. The Gunners willen echter meer geld zien: minimaal negen miljoen euro. (Daily Mail)

Anthony Vanden Borre speelt komend seizoen wellicht in de Franse competitie. De soms wat recalcitrante rechtsback, die zonder club zit na zijn vertrek bij Racing Genk, geniet interesse van Lille en Olympique Marseille. De Ligue 1-clubs houden rekening met een vertrek van respectievelijk Mathieu Debuchy en César Azpilicueta. Wij weten ook niet waarom een gratis José Bosingwa geen betere optie is. (Le 10 Sport )

Zenit Sint-Petersburg gaat zijn bod op Hulk verhogen. De Russen hadden in eerste instantie dertig miljoen euro plus de diensten van Bruno Alves over voor de aanvaller, maar zijn nu bereid om nog tien miljoen euro meer te betalen: veertig miljoen dus. Hulk heeft een gelimiteerde afkoopsom van honderd miljoen euro in zijn contract bij FC Porto staan, maar mag voor minder vertrekken. Voor hoeveel minder is nu de vraag. (Sport-Express)

Fernando Llorente heeft Athletic Bilbao openheid van zaken gegeven. De spits twijfelde lang tussen een vertrek of een langer verblijf en de keuze is gevallen op het eerste. De 27-jarige Bask heeft goed nagedacht en is tot de conclusie gekomen dat hij graag op het allerhoogste niveau actief wil zijn: de Champions League. Juventus, Manchester City en Real Madrid hebben hun oren gespitst. (AS)

De dagen van Alessio Cerci bij Fiorentina lijken geteld. De club uit Florence is als bekend bezig met het vastleggen van Ryan Babel en dat is niet zonder reden. La Viola wil meer snelheid voorin en Cerci voldoet dus niet aan die eis. De 25-jarige Italiaan hoeft echter niet te wanhopen, want Torino heeft zich al gemeld en is bereid de speler onderdak te bieden. (La Gazzetta dello Sport)

Paris Saint-Germain wil zich verder versterken, onder andere met non-EU-spelers, en daarom moeten er enkele spelers van buiten de Europese Unie vertrekken. Milan Bisevac bijvoorbeeld, die met zijn Servische paspoort niet meer in aanmerking komt voor een plek in de selectie. Le PSG hoopt eerdaags een akkoord te kunnen bereiken met Olympique Lyon, dat de stopper op huurbasis wil inlijven. (L’Equipe)

Welke club past het best bij Andrei Arshavin

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
0
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
24
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties