Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal zet hoog in bij zoektocht opvolger Wenger

Laatste update:

Alireza Jahanbakhsh werd in de zomer in verband gebracht met sc Heerenveen en FC Groningen, maar bleef gewoon bij NEC. Daar doet de aanvaller het prima: onlangs werd hij nog gekozen tot beste speler van de eerste periode in de Jupiler League. Vertrekt hij in januari alsnog? "Ik weet echt niet wat er gaat gebeuren. Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij NEC en ik wil hier graag kampioen worden", zegt Jahanbakhsh. (Omroep Gelderland)

Als het aan Arsenal ligt, keert Carlo Ancelotti komende zomer terug in Londen. Na een eerder verblijf bij Chelsea kan de succescoach van Real Madrid nu aan de slag bij the Gunners, die mogelijk afscheid gaan nemen van Arsène Wenger. De Fransman zou bereid zijn in te gaan op een lucratieve aanbieding van AS Monaco. Ancelotti heeft onlangs gezegd dat hij ooit nog eens terug wil keren naar Engeland. (Daily Express)

Juventus maakte vrijdag bekend dat Paul Pogba langer aan de club verbonden blijft en Martín Cáceres moet de volgende speler worden die gaat bijtekenen. De onderhandelingen met de verdediger over een nieuw contract zijn al een tijdje gaande en Juve verwacht spoedig witte rook. De 27-jarige Cáceres ligt nu nog tot medio 2016 vast, maar kan bijtekenen tot de zomer van 2018. (Tuttosport)

Aston Villa heeft in januari de mogelijkheid om Tom Cleverley definitief over te nemen van Manchester United. De werkgever van Ron Vlaar en Leandro Bacuna haalde de middenvelder in de zomer op huurbasis naar Birmingham, maar kan na de jaarwisseling dus besluiten om Cleverley te kopen. De 25-jarige Engelsman voelt daar wel wat voor: hij heeft in gedachten al afscheid genomen van United. (The Guardian)

Denk je dat Carlo Ancelotti de opvolger van Arsène Wenger wordt?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties