Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Monaco biedt ondanks interesse in Dolberg 80 miljoen

Laatste update:

ADO Den Haag is bereid om afscheid te nemen van een drietal spelers. Thomas Meissner, Dennis van der Heijden en Mohammed Haddachi hebben te horen gekregen dat zij mogen vertrekken. (Voetbal International)

Chelsea is niet de enige club met interesse in Andrea Belotti. AS Monaco heeft het door het mogelijke vertrek van Kylian Mbappé ook voorzien op de spits van Torino en biedt tachtig miljoen euro. (Sport Mediaset)

Alex Oxlade-Chamberlain gaat binnenkort met de leiding van Arsenal om de tafel. The Gunners hopen de Engelsman middels crunch talks te overtuigen om zijn contract te verlengen. (Daily Mail)

Dele Alli is op zoek naar een nieuwe zaakwaarnemer. De middenvelder van Tottenham Hotspur wil volgend jaar zijn salaris minimaal verdrievoudigd zien en dat hoeft niet per se bij the Spurs te zijn. (Daily Mail)

Gabriel Paletta lijkt de vervanger van Wesley Hoedt bij Lazio te gaan worden. AC Milan en de Romeinen bereikten al een akkoord en nu is het aan de club en de verdediger om eruit te komen. (Sky Italia)

Denk jij dat Andrea Belotti een goede spits zou zijn voor AS Monaco?

Meer nieuws

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
7
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties