Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Monaco test Arsenal met bod van 50 miljoen

Laatste update:

De toekomst van Serge Aurier ligt mogelijk toch in de Premier League, maar niet bij Manchester United. Chelsea heeft bij Paris Saint-Germain geïnformeerd naar de verdediger. (Manchester Evening News)

AS Monaco gaat Arsenal testen met een concreet bod op Alexis Sánchez. Met een bod van zo’n vijftig miljoen euro hopen de Monegasken voor een stunt te kunnen zorgen. (The Sun)

Gareth Bale staat niet onwelwillend tegenover een vertrek bij Real Madrid. De Welshman heeft al aan Luka Modric laten weten dat hij zijn zinnen heeft gezet op een transfer. (Don Balón)

Na de komst van Neymar is Paris Saint-Germain nog niet klaar. Jean Michaël Seri moet de volgende versterking worden voor les Parisiens, maar ook Arsenal is geïnteresseerd in de middenvelder van OGC Nice. (Metro)

Het is geen geheim dat AC Milan nog altijd op zoek is naar een nieuwe spits. Bovenaan het verlanglijstje prijkt inmiddels de naam van Radamel Falcao, die nog onder contract staat bij AS Monaco. (Sky Italia)

Alexis Sánchez doet er goed aan om naar AS Monaco te gaan

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
14
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties