Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Monaco wil drie man weghalen uit Madrid

Laatste update:

Anderson heeft klaarblijkelijk indruk gemaakt in zijn eerste paar maanden in Florence. De van Manchester United gehuurde aanvallende middenvelder kwam pas zeven keer in actie, waarvan drie keer als invaller, maar toch zijn officials van la Viola al in contact getreden met United om een definitieve transfer te bespreken. De 26-jarige Braziliaan moest volgens de berichten zo'n zes miljoen euro kosten. (La Nazione)

AS Monaco is van plan zich in Madrid te melden voor een drietal spectaculaire aanwinsten. De Monegasken willen keeper Iker Casillas overnemen van Real Madrid, terwijl het de bedoeling is om zowel topscorer Diego Costa als trainer Diego Simeone los te weken bij Atlético Madrid. Er hangt een behoorlijk prijskaartje aan dit trio, maar zoals bekend kijkt de runner-up van de Ligue 1 doorgaans niet op een euro meer of minder. (France Football)

Ashley Williams heeft half Europa achter zich aan, maar Garry Monk hoopt dat de 29-jarige mandekker gewoon bij Swansea City blijft. “Het is logisch dat spelers als Ashley in verband worden gebracht met grote clubs, dat is normaal. Maar ik weet dat hij hier tevreden is, dus ik verwacht weinig problemen”, zegt de opvolger van Michael Laudrup. Vooral Napoli zou Williams erg graag willen hebben. (Sky Sports)

De familie van Ivica Olic heeft gekregen wat het wilde: een langer verblijf in Wolfsburg. Olic schermde met interesse van Stoke City, maar de familie van de 34-jarige aanvaller wilde niet weg uit Duitsland. Olic laat de aanbieding van Stoke links liggen en blijft in de Volkswagen-Arena. “Ook komend seizoen ben ik actief in de Bundesliga”, verklapt de Kroaat alvast. (Kicker)

Wie zie jij het meest waarschijnlijk naar AS Monaco gaan?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
2
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties