Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma belt na komst Dzeko met Real Madrid

Laatste update:

Joao Miranda ziet landgenoot Felipe Melo graag naar Internazionale komen. De middenvelder van Galatasaray wordt al een tijdje gelinkt aan de Italiaanse grootmacht en de van Atlético Madrid overgekomen stopper hoopt op een snel akkoord. "Hij heeft veel internationale ervaring, bij de nationale ploeg bijvoorbeeld. Hij kan een meerwaarde zijn voor Inter", denkt Miranda. (Corriere dello Sport)

AS Roma heeft een akkoord met Edin Dzeko, maar de Italianen zijn nog lang niet klaar. De club van Kevin Strootman hoopt op korte termijn ook Fábio Coentrao naar de Serie A te halen. De Portugese back is overbodig bij Real Madrid en heeft inmiddels in de gaten dat een langer verblijf bij die club heilloos is. De Romeinen willen Coentrao eerst huren, maar wel met een optie tot koop. (Sky Italia)

Oscar heeft nooit dicht bij een transfer naar Juventus gestaan. Dat zegt Giuliano Bertolucci, de zaakwaarnemer van de aanvallende middenvelder van Chelsea: “Er zijn nooit onderhandelingen gevoerd, het werd alleen besproken in de media. Ik heb namelijk nooit met Giuseppe Marotta of Fabio Paratici gesproken en José Mourinho heeft Oscar ook nooit willen verkopen”, klinkt het. Oscar ligt in Londen nog tot medio 2019 vast. (Tuttosport)

Eduardo Vargas staat in de belangstelling van Olympique Marseille en clubs uit Dubai, maar heeft nog geen beslissing genomen. “We evalueren verschillende aanbiedingen, maar we kunnen niet ontkennen dat Edy een contract heeft bij Napoli en dus discreet te werk moeten gaan. We houden alle opties open, zodat alle partijen tevreden kunnen zijn”, zegt zaakwaarnemer Christian Ogalde. (El Mercurio)

Denk je dat Fábio Coentrao naar AS Roma gaat?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
27
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties