Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma brengt ook miljoenenbod op Amrabat uit

Laatste update:

Pakweg vijf jaar geleden liep Ideye Brown nog stage bij Willem II, maar de Tilburgers konden de aanvaller uiteindelijk niet vastleggen. Tegenwoordig knalt de 24-jarige Nigeriaan de ene na de andere treffer erin namens Dynamo Kiev. Hij lijkt voorlopig ook gewoon in Oekraïne te blijven, zegt zaakwaarnemer Yomi Bremner. “Het is allemaal speculatie; West Bromwich Albion, Fiorentina, Fenerbahçe. Maar Ideye blijft”, zegt hij. (Complete Sports)

Nordin Amrabat trekt de deur van de Türk Telekom Arena na een half jaar weer achter zich dicht. Tottenham Hotspur zou al een bod hebben uitgebracht van zeven miljoen euro en ook AS Roma zit achter de 25-jarige aanvaller aan. “We hebben inderdaad een aanbieding van Roma ontvangen, maar die moet Galatasaray bestuderen”, zegt zaakwaarnemer Erkan Alkan. Amrabat kostte Cim Bom circa acht miljoen euro. (AMK)

Emmanuel Eboué blijft gewoon bij Galatasaray. Voorzitter Ünal Aysal sluit uit dat de rechtsachter in de winterstop vertrekt bij de club. “Ik wil niet dat iemand vertrekt. Eboué is een ervaren jongen die veel heeft bijgedragen aan het team. Trainer Fatih Terim heeft via de telefoon al met mij over de toekomst van Eboué gesproken.” Mogelijk verlengt de ex-speler van Arsenal te zijner tijd zijn tot medio 2015 doorlopende contract in Turkije. (Sabah)

Álvaro Recoba leek zijn carrière af te sluiten bij Nacional de Montevideo in zijn vaderland, maar hij staat voor een verrassende transfer. De inmiddels 36-jarige Uruguayaan kan namelijk naar Kabuscorp, de club uit de Angolese hoofdstad Luanda. De voormalige werkgever van Rivaldo eindigde vorig seizoen op de derde plaats en wil met Recoba weer de landstitel winnen. Voor Nacional scoorde Recoba dit seizoen al vijf keer. (A Bola)

Kevin De Bruyne speelt mogelijk ook volgend seizoen in de Bundesliga. De 21-jarige middenvelder wordt door Chelsea gestald bij Werder Bremen, waarvoor hij dit seizoen al vier keer scoorde en vijf assists leverde. Klaus Allofs haalde de Belg in de zomer naar de Noord-Duitsers, maar de directeur is nu in dienst van VfL Wolfsburg. Met die ploeg wil Allofs de 21-jarige De Bruyne volgend seizoen huren van Chelsea. (Diverse Duitse media)

Fenerbahçe denkt opnieuw aan Rolando. De Turken hadden in de zomer al interesse in de bonkige verdediger, die toen echter bij FC Porto bleef. De Portugees had er vorig seizoen nog een basisplaats, maar kwam dit seizoen pas vijf minuten binnen de lijnen in de SuperLiga. Valencia en AC Milan hebben de naam van de 27-jarige verdediger ook op het lijstje staan en nu heeft dus ook Fenerbahçe weer belangstelling getoond voor Rolando. (Fanatik)

Sporting Portugal heeft niet alleen Khalid Boulahrouz op de transferlijst geplaatst. Trainer Franky Vercauteren heeft in een overleg met manager Jesualdo Ferreira besloten dat ook Elias, Marat Izmailov en Jeffrén mogen uitkijken naar een nieuwe club. Voor laatstgenoemde toonde Liverpool al interesse, maar de Spaanse buitenspeler kreeg destijds van de directie te horen dat hij in januari niet mocht vertrekken. Er is dus iets veranderd. (Record)

Nordin Amrabat gaat na Galatasaray naar de...

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties