Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma haalt dure back op in Istanbul

Laatste update:

Internazionale is van plan Lazio in de zomer van een groot talent te beroven. De negentienjarige Keita Baldé Diao kwam in 2011 van Barcelona naar Rome, maar de kans bestaat dat de aanvaller na dit seizoen naar Milaan vertrekt. Omdat de aanval van i Nerazzurri deze maand al is versterkt met Lukas Podolski is een directe overgang niet aan de orde, maar Inter ziet in Keita wel een speler voor de toekomst. (Sky Italia)

Emmanuel Eboué is bij Galatasaray op een zijspoor beland, maar maakt mogelijk toch nog een prachtige transfer. AS Roma heeft namelijk contact opgenomen met de zaakwaarnemer van de 31-jarige rechtervleugelverdediger, maar heeft daarbij wel laten weten dat de Ivoriaan geen 1,8 miljoen euro op jaarbasis kan verdienen in Stadio Olimpico. Dat bedrag krijgt Eboué momenteel bij Galatasaray. (Corriere dello Sport)

Fenerbahçe dreigt na een half seizoen alweer afscheid te moeten nemen van Diego Ribas. De Braziliaanse spelverdeler kwam afgelopen zomer over van Atlético Madrid, maar krijgt nu de kans om terug te keren naar zijn vaderland; Sao Paulo heeft interesse in Diego en heeft naar verluidt zes miljoen euro voor hem over. Het zal voor Sao Paulo wel een probleem kunnen worden om zijn jaarsalaris van liefst 3,5 miljoen euro te betalen. (Fanatik)

Norberto Neto is zijn basisplaats bij Fiorentina kwijt en dat is zijn eigen schuld. Volgens teammanager Vincenzo Guerini heeft trainer Vincenzo Montella er goed aan gedaan de keeper te passeren, nadat Neto aangaf zijn aflopende contract niet te willen verlengen. “Als een speler bij een club zit en dan zegt dat hij niet in de plannen gelooft… Neto heeft zijn beslissing genomen en wij namen dat voor kennisgeving aan”, zegt Guerini. (Sky Italia)

AS Roma zou een mooie club zijn voor Emmanuel Eboué

Meer nieuws

Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
12
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties