Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma neemt contact op met Ajax

Laatste update:

Besiktas gaat met het oog op de toekomst winkelen in de tweede divisie van Turkije. Fatih Aktay, spits van Altinordu, weet zich gevolgd door de landskampioen. (DHA)

AS Roma heeft contact opgenomen met Ajax voor een transfer van Davy Klaassen. De Romeinen willen het tot 2019 doorlopende contract van de middenvelder graag afkopen. (Sky Italia)

Er moet komende zomer hoe dan ook een nieuwe centrale verdediger naar Manchester City komen. Manager Josep Guardiola heeft zijn zinnen gezet op de komst van Leonardo Bonucci. (The Times)

Zaakwaarnemer Jorge Mendes moet bij Wolverhampton Wanderers verantwoordelijk worden voor het aantrekken van spelers. Manager Paul Lambert is het daar niet mee eens en zal op korte termijn vertrekken bij the Wolves. (The Times)

Manchester City heeft de beste papieren om Benjamin Mendy van AS Monaco over te nemen. De verdediger moet zo’n 44 miljoen euro kosten en ook Manchester United heeft hem op de korrel. (Daily Express)

John Terry heeft het bestuur van Chelsea laten weten dat er flink geïnvesteerd moet worden met het oog op de Champions League. De vertrekkende aanvoerder acht de huidige selectie niet breed genoeg. (The Guardian)

De toekomst van Blaise Matuidi bij Paris Saint-Germain is onzeker. Voorlopig weigert de middenvelder zijn toekomst te verbinden aan de Franse topclub, wat goed nieuws betekent voor het geïnteresseerde Manchester United. (Manchester Evening News)

Zou AS Roma een geschikte club voor Davy Klaassen zijn?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties