Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma-spits zwicht niet voor Chinese miljoenen

Laatste update:

AC Milan gaat een nieuwe doelman inlijven. I Rossoneri staan op het punt om de 24-jarige Gabriel te ruilen met de 39-jarige Marco Storari van Cagliari. (La Gazzetta dello Sport)

Seydou Doumbia heeft geen trek in een Chinees avontuur. Twee clubs waren bereid meer dan tien miljoen euro voor de aanvaller van AS Roma te betalen, maar de Ivoriaan wil in Europa blijven. (Gazzetta dello Sport)

Crystal Palace weet wat het moet betalen voor Robbie Brady. Norwich City heeft een prijskaartje van vijftien miljoen euro gehangen om de nek van de 24-jarige linksback. (Daily Mail)

De Graafschap hoopt zich op huurbasis te versterken met Martijn van der Laan. De 28-jarige verdediger van FC Groningen werkte bij SC Cambuur al samen met Henk de Jong. (Algemeen Dagblad)

De twintigjarige Lucas Scholl gaat Bayern München zo goed als zeker verlaten voor FC Luzern. De zoon van oud-speler Mehmet Scholl traint al mee met de Zwitserse club. (Sport1)

Behoort de Chinese Super League over vijf jaar tot de vijf beste competities ter wereld?

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
18
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
22

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties