Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Asensio krijgt torenhoge afkoopsom bij nieuw contract

Laatste update:

Josep Guardiola blijft jagen op Sergi Roberto van Barcelona. De manager van Manchester City is bereid de ontsnappingsclausule van veertig miljoen euro te lichten. (Don Balón)

Marco Asensio gaat deze week bijtekenen tot 2023. De aanvaller van Real Madrid is na de contractverlenging, dankzij een zeer hoog vastgestelde ontsnappingsclausule, voor vijfhonderd miljoen euro op te halen bij de Spaanse grootmacht. (AS)

Paris Saint-Germain ontkent dat Edinson Cavani een bonus van een miljoen euro is beloofd. Deze zou de Uruguayaan krijgen wanneer hij de strafschoppen voortaan door Neymar laat nemen. (Le Parisien)

Crystal Palace staat na zes wedstrijden stijf onderaan in de Premier League met nul punten en evenveel doelpunten. Een oefenwedstrijd tegen Bromley uit de National League moet voor vertrouwen zorgen op weg naar de wedstrijd tegen Manchester United. (The Sun)

Ronald Koeman hoopt de selectie van Everton in januari alsnog te versterken met een extra spits. Nadat the Toffees naast Olivier Giroud grepen, hoopt men in Liverpool nu op de komst van Edinson Cavani. (Sky Sports)

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties