Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético denkt na over comeback van spits

Laatste update:

Nemanja Vidic speelt al sinds 2006 voor Manchester United en na de zomer komt daar verandering in. De 32-jarige mandekker gaat naar Internazionale. “Soms is het tijd voor een verandering, dat moet je accepteren”, laat de stopper optekenen. “Het is tijd voor nieuwe doelen en een nieuwe uitdaging. Daarom ga ik naar Italië”, zegt Vidic, die door Manchester United werd overgenomen van Spartak Moskou. (Sky Sports)

Atlético Madrid overweegt Fernando Torres terug te halen. El Niño speelde van 2001 tot 2007 bij de Spaanse hoofdstedelingen en groeide er uit tot een Europese topspits. Bij Chelsea is José Mourinho niet enorm gecharmeerd van de Spanjaard en Atlético houdt ondertussen rekening met een vertrek van Diego Costa. Als de Braziliaanse Spanjaard vertrekt, komt Torres bij los Colchoneros in beeld. (The Sun)

Fiorentina is niet van plan Juan Cuadrado zomaar te laten vertrekken naar Barcelona. Voorzitter Andrea Della Valle heeft namelijk gesprekken gepland met de 25-jarige ster uit Colombia. Della Valle heeft al contact gezocht met zaakwaarnemer Giampaolo Pozzo, maar Cuadrado is natuurlijk niet gek. De vleugelspeler wil eerst weten wat Barcelona voor hem in petto heeft. (La Nazione)

De twee grote sterren van de nationale ploeg van Chili, Alexis Sánchez en Arturo Vidal, zouden op zijn zachtst gezegd geen goede relatie met elkaar hebben. Volgens laatstgenoemde, middenvelder van Juventus, is dat echter onzin. “Haten Alexis en ik elkaar? Zeker niet, we zijn zelfs vrienden. We kennen elkaar al heel lang”, klinkt het. Alexis (Barcelona) en Vidal zijn op het WK in de groepsfase tegenstanders van Oranje. (Sport)

Denk jij dat Fernando Torres in Madrid zijn oude vorm weer zal hervinden?

Meer nieuws

'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
0
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
6
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties