Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético krijgt 'nee' te horen op bod van 22 miljoen

Laatste update:

De Serie A is de Premier League niet, weten ze bij Newcastle United. Dat de verhuurde Mapou Yanga-Mbiwa het uitstekend doet bij AS Roma is voor de clubleiding van the Magpies dan ook geen reden om van gedachten te veranderen over de verdediger; de 25-jarige Fransman mag nog altijd verkocht worden, want in Newcastle zijn de beleidsbepalers van mening dat Yanga-Mbiwa niet geschikt is voor de Engelse competitie. (Daily Mirror)

Atlético Madrid heeft afgelopen zomer daadwerkelijk een bod gedaan op José María Callejón. De kampioen van Spanje heeft 22 miljoen euro geboden op de bij Napoli spelende aanvaller, die in het verleden actief was bij Real Madrid. Napoli wilde niet meewerken aan een transfer. De gesprekken worden pas geopend bij een bod van dertig miljoen euro, al is zelfs dat bedrag mogelijk nog niet genoeg. (La Gazzetta dello Sport)

Internazionale is van plan zich in januari spectaculair te versterken. Vooral de voorhoede van i Nerazzurri moet daarbij worden aangevuld; spits Fabio Borini staat op het verlanglijstje van trainer Walter Mazzarri, vleugelaanvaller Xherdan Shaqiri zou moeten worden weggeplukt bij Bayern München en aanvallende middenvelder Roberto Firmino, die hoge ogen gooit bij TSG Hoffenheim, is eveneens in beeld. (Corriere dello Sport)

Winston Reid zien we in de toekomst vermoedelijk terug bij een van de grootste clubs ter wereld. De verdediger maakt indruk bij West Ham United en hij lijkt onhoudbaar voor manager Sam Allardyce. Recentelijk werden Manchester United en Arsenal al in verband gebracht met de 26-jarige Nieuw-Zeelander, nu denkt ook Liverpool na over de komst van de Reid. (Daily Express)

José María Callejón zou een topaankoop zijn voor Atlético Madrid

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
0
PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'
5
Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
1
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
17
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
10
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties