Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético Madrid gaat bod doen op 'El Matador'

Laatste update:

Napoli moet mogelijk een heel nieuw elftal opbouwen. De club dreigt trainer Rafael Benítez kwijt te raken en ook onder anderen Gonzalo Higuaín, José Callejón én sportief directeur Riccardo Bigon laten het Stadio San Paolo na dit seizoen mogelijk achter zich. Benítez zou bij onder meer Real Madrid en Liverpool in beeld zijn en als opvolger denkt voorzitter Aurelio De Laurentiis aan namen als Unai Emery en Sinisa Mihajlovic. (La Gazzetta dello Sport)

Atlético Madrid gaat na dit seizoen een bod uitbrengen op Edinson Cavani. De aanvaller, die in 49 wedstrijden 28 keer scoorde voor Paris Saint-Germain, schijnt bij een goed bod te mogen vertrekken en in het Vicente Calderón is hij in beeld om Mario Mandzukic te vervangen dan wel te beconcurreren. El Matador wordt ook genoemd bij clubs als Valencia, Juventus, Manchester United, Arsenal en Chelsea. (TF1)

Marcello Lippi keert na drie jaar mogelijk terug naar Italië. De technisch directeur van Guangzhou Evergrande wordt de nieuwe trainer van AC Milan, als de Chinese president Xi Jinping er met zijn consortium in slaagt om het aandelenpakket over te nemen van Silvio Berlusconi. Ook de namen van Carlo Ancelotti, Antonio Conte, Vincenzo Montella en Unai Emery worden genoemd in het San Siro. (RAI)

Julen Lopetegui is er niet in geslaagd FC Porto in zijn eerste seizoen aan de landstitel te helpen en er wordt dan ook gesproken over een eventueel ontslag. De ex-bondscoach van Jong Spanje wil echter niets van weten van een vertrek: “Ik ben hier bezig met een project en ik blijf hard werken. We willen het team verbeteren en willen als club groeien”, zegt de 48-jarige Lopetegui, die volgens geruchten al met Real Madrid gesproken zou hebben. (A Bola)

Van Paris Saint-Germain naar Atlético is een stap...

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
0
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
1
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
5
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties