Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético Madrid informeert bij Ajax naar aanvaller

Laatste update:

Er zit maar geen schot in de zaak rond Romelu Lukaku en inmiddels is wel duidelijk waarom. Chelsea vraagt liefst 28 miljoen euro voor de jonge Belg en de club uit Londen voelt zich niet genoodzaakt om de prijs te laten zakken. Diverse clubs zijn al afgehaakt op de enorme vraagprijs van Chelsea, dat een traditie heeft met lang wachten met het afronden van transfers. Mogelijk gaat de prijs pas eind augustus omlaag. (Het Nieuwsblad)

Ondanks een slepende blessure blijft Atlético Madrid gecharmeerd van Viktor Fischer. De Spaans landskampioen maakte eerder al de interesse in de Deen kenbaar en ook deze zomer zou men weer hebben geïnformeerd. De kans dat los Colchoneros deze transferperiode werk maken van de Ajax-aanvaller is echter klein: Fischer staat waarschijnlijk nog tot de winterstop buitenspel en mikt op een rentree in 2015. (AS)

Internazionale dacht Gary Medel binnen te hebben, maar de controleur is aan het twijfelen gebracht door een aanbieding van Galatasaray. De Turkse topclub heeft Medel, die met Cardiff City degradeerde naar de Championship, een prachtig salaris in het vooruitzicht gesteld. De international van Chili was het al zo goed als eens met Inter, maar denkt nu dus toch na over een avontuur in Istanbul. (Daily Mail)

Torino lijkt zich te hebben neergelegd bij het vertrek van Alessio Cerci, maar verlangt wel de hoofdprijs. De vleugelaanvaller staat in de belangstelling van diverse clubs en vooral AC Milan zit al tijden achter de Italiaans international aan. Torino is bereid om de sterspeler te laten gaan, al moet er dan wel achttien miljoen euro op tafel komen. Dat wordt een probleem voor i Rossoneri, die maar twaalf miljoen te besteden hebben. (Corriere della Sera)

Viktor Fischer zou goed bij Atlético Madrid passen

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
11
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
42
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
14
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties