Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético Madrid laat Man City beteuterd achter

Laatste update:

Luca Toni is inmiddels 36 jaar oud, maar nog lang niet versleten. De aanvaller was dit seizoen al goed voor zeventien doelpunten in het shirt van Hellas Verona en zijn werkgever wil de samenwerking dan ook graag verlengen. Toni kan zijn aflopende contract met twee jaar verlengen, tot de zomer van 2016. Als dit contract afloopt zou hij dan 39 jaar oud zijn, want Toni is op 26 mei jarig. (Tggialloblu)

Manchester City dreigt de komst van Ángel Correa mis te lopen. The Citizens weten dat de aanvaller van San Lorenzo wordt vergeleken met Sergio Agüero en Carlos Tévez en hopen hem in de zomer dan ook te contracteren. Atlético Madrid heeft echter de beste papieren om de negentienjarige Argentijn vast te leggen. Correa gaf onlangs ook al aan dat los Colchoneros ‘de eerste optie’ zijn. (Daily Mirror)

Liggen de Italiaanse topclubs te slapen, of ziet men in Frankrijk iets wat zij niet zien? Wij weten het ook niet precies. Daniele Baselli is bezig aan een aardig seizoen bij Atalanta, maar is geen basisspeler. Toch werd hij al in verband gebracht met Paris Saint-Germain en nu schijnt ook AS Monaco belangstelling te hebben. De 22-jarige Baselli, een middenvelder, speelt volgend seizoen dus mogelijk in de top van de Ligue 1. (L'Equipe)

Het moet wel heel raar lopen, wil West Ham United dit seizoen nog degraderen uit de Premier League. Sam Allardyce kan daarom alvast plannen maken voor het volgende voetbaljaar en wil zijn elftal versterken met verdediger Micah Richards en middenvelder Lee Cattermole. Laatstgenoemde dreigt met Sunderland te degraderen, maar kan dus op het hoogste niveau actief blijven, en Richards wil weg bij Manchester City. (The Times)

Manchester City heeft geen nieuwe aanvaller nodig

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties