Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético Madrid vraagt Chelsea nu om gunst

Laatste update:

Arsenal heeft Mathieu Debuchy al binnen, maar manager Arsène Wenger wil nóg een rechtsback. De manager lijkt te twijfelen tussen twee kandidaten: Arsenal wordt stevig in verband gebracht met Javier Manquillo van Atlético Madrid en ook Gino Peruzzi wordt genoemd. De 22-jarige Peruzzi maakte het voorbije seizoen veel indruk bij Catania. (Sky Italia)

Atlético Madrid hoopt Fernando Torres voor een schappelijke prijs over te kunnen nemen van Chelsea. De Engelse topclub, die Diego Costa en Filipe Luis al ophaalde in Madrid, vraagt ongeveer zestien miljoen euro voor de spits. Dat is een kwart van wat the Blues in januari 2011 betaalden aan Liverpool, maar Atlético denkt dat er nog wel iets van de prijs af moet kunnen en hapt nog niet toe. Ondertussen probeert Chelsea verdediger Joao Miranda ook nog weg te plukken bij Atlético. (Eurosport)

Borussia Mönchengladbach mag in alle toonaarden ontkennen dat de van Bayer Leverkusen gehuurde Christoph Kramer vertrekt, maar de international van Duitsland zelf is mooi wel in gesprek met Napoli. “Of ik contact heb met Napoli? Zeker, ik ben in gesprek met Napoli. Het is een interessante aanbieding en bovendien heeft Napoli een geweldige coach”, doelt de 23-jarige middenvelder op Rafael Benítez. (BILD)

Vorig seizoen gaf Tottenham Hotspur bakken met geld uit aan nieuwe spelers en dat gaat dit jaar niet meer gebeuren. “We hebben op dit moment al een uitstekende selectie”, zegt manager Mauricio Pochettino. “Natuurlijk willen we altijd verbeteren, maar er zullen niet veel spelers halen. Vorig seizoen heeft de club een enorme slag geslagen en ik geloof in die spelers”, aldus de coach. (Daily Mail)

Chelsea kan het beste nu afscheid nemen van Fernando Torres

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties