Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético Madrid wil concurrent voor miljoenenaankoop

Laatste update:

Mitchell Dijks had nog een contract voor een jaar bij Ajax en kon dit seizoen de concurrentiestrijd aangaan met Nicolai Boilesen. De vleugelverdediger dacht echter niet veel kans te maken op een basisplaats en liet zijn verbintenis ontbinden, waarna hij overstapte naar Willem II. Dijks moest wel behoorlijk wat salaris inleveren. "Maar hier heb ik veel meer kans op speeltijd en dat is nu het belangrijkste", zegt hij. (Brabants Dagblad)

Atlético Madrid nam Raúl Jiménez in de zomer voor dik tien miljoen euro over van CF América, maar de aanvaller valt tegen. Mogelijk krijgt hij er in januari een extra concurrent bij, want Atlético heeft belangstelling voor Roberto Soldado, die bij Tottenham Hotspur niet uit de verf komt. Ook Internazionale wil Soldado, die Emmanuel Adebayor voor zich moet dulden, wel hebben. (Metro)

Mocht Soldado inderdaad vertrekken, dan wil Mauricio Pochettino Mattia Destro halen als vervanger. De aanvaller van AS Roma was in de zomer al in beeld bij Tottenham, maar omdat Soldado en Adebayor bleven, was er voor Destro geen plaats. Pochettino blijft echter een fan van de Italiaan en wil hem maar wat graag op White Hart Lane zijn thuiswedstrijden zien spelen. (Corriere dello Sport)

Als alles volgens plan verloopt, verhuist Franco Vázquez binnenkort van de Serie A naar de Premier League. De 25-jarige middenvelder van Palermo heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Engeland. “Ik houd van het voetbal in Engeland. De sfeer is fantastisch en de supporters zijn fantastisch”, zegt de man die in het huidige seizoen indruk maakt bij de roze brigade. (La Gazzetta dello Sport)

Moet Roberto Soldado nog langer bij Tottenham Hotspur blijven?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties