Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético wil Jackson-miljoenen naar Londen sturen

Laatste update:

Fernando Torres acht de kans groot dat hij in de zomer bij Atlético Madrid vertrekt. “Ik heb in de voorbije transferperiode geen aanbieding gekregen, maar in de zomer komt die misschien wel weer. Dat is niet aan mij. Het is mijn taak om doelpunten te maken en dat is wat alle aanvallers moeten doen”, aldus de Spanjaard, die nog zou zijn aangeboden bij Tottenham Hotspur. In Londen hoefde men hem niet te hebben. (Goal)

Chelsea kan in de komende maanden telefoon uit Madrid verwachten. Atlético Madrid gaat de inkomsten van de uitgaande transfer van Jackson Martinez naar China namelijk gebruiken om Diego Costa terug te halen naar Spanje. De Spaanse Braziliaan verliet het Vicente Calderón anderhalf jaar geleden voor een avontuur in Londen, waar hij bijna één op twee loopt. Het is onduidelijk of Chelsea zal willen meewerken.

Arsenal heeft belangstelling voor Marcelo Allende, een zestienjarige aanvallende middenvelder van Deportes Cobreloa. De international van Chili Onder-17 wordt qua speelstijl vergeleken met Cesc Fàbregas en zaakwaarnemer Christian Ogalde bevestigt dat er veel interesse is: “Als de clubs concreet worden, kunnen we praten. Arsenal? Ook in die club zijn wij zeker enorm geïnteresseerd”, klinkt het. (Goal)

Harm van Veldhoven is samen met Jeffrey van As de voornaamste kandidaat voor de functie van technisch manager bij FC Eindhoven. "Ik vind het interessant om na mijn trainerscarrière als technisch directeur aan de slag te gaan. Ik heb een heel goed gesprek gehad bij FC Eindhoven, maar er zijn meerdere kandidaten dus het is koffiedik kijken”, zo stelt de voormalig trainer van onder meer Roda JC Kerkrade. (Eindhovens Dagblad)

Denk jij dat Diego Costa ooit weer voor Atlético Madrid zal spelen?

Meer nieuws

Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
12
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
14
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties