Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético ziet kansen na toptransfer United

Laatste update:

Massimiliano Allegri heeft voorlopig nog geen trek in een nieuwe uitdaging. Of de aanbieding van Leeds United beviel niet, dat kan ook. De eerder dit seizoen bij AC Milan ontslagen oefenmeester heeft de Championship-club in ieder geval nul op het rekest gegeven. Saillant: Cagliari-eigenaar Massimo Cellino staat op het punt om zich in te kopen op Elland Road. Allegri kent Cellino heel goed omdat hij twee seizoenen lang coach op Sardinië was. (The People)

Juan Mata gaat aan de neus van Atlético Madrid voorbij, maar nu kan die club het wel proberen bij Shinji Kagawa. Omdat Mata naar Manchester United gaat zit de tijd van Kagawa erop. De Japanner mag ook vertrekken van manager David Moyes, maar men wil geen verlies lijden. In juli 2012 betaalde Manchester United circa zeventien miljoen euro aan Borussia Dortmund en dat bedrag moet ook nu op tafel komen. (AS)

Toch denkt zaakwaarnemer Thomas Kroth niet dat Kagawa vertrekt bij Manchester United. “Op dit moment ben ik er zeker van dat hij blijft. Er is geen contact met andere clubs, dat zijn geruchten. Of de komst van Juan Mata invloed heeft op de toekomst van Kagawa? Nee, ik denk echt dat hij blijft”, aldus de belangenbehartiger. Naast Atlético Madrid heeft ook Borussia Dortmund interesse in Kagawa. (Sky Sports)

Niet alleen Heerenveen-spelers Hakim Ziyech en Alfred Finnbogason zijn in trek. Technisch directeur Hans Vonk wordt veel gebeld door zogenoemde tussenhandelaren, die informeren naar de beschikbaarheid van Rajiv van la Parra en Yanic Wildschut. Er is echter nog geen concrete belangstelling voor het tweetal aanvallers. De 22-jarige Van La Parra heeft dit seizoen 18 duels achter zijn naam staan; Wildschut speelde 17 wedstrijden. (Omrop Fryslan)

Manchester United moet Shinji Kagawa juist kansen geven

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
4
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties