Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aubameyang wacht stap van Icardi naar Engeland af

Laatste update:

Manchester City wil zich graag versterken met Leandro Paredes van AS Roma. De Engelsen zouden inmiddels al navraag hebben gedaan bij de Romeinen, maar zij zijn niet bereid om Paredes voor een laag bedrag te laten gaan: alleen bij een onweerstaanbaar bod overweegt Roma om hem naar het Etihad Stadium te laten vertrekken. De 21-jarige middenvelder wordt op dit moment verhuurd aan Empoli, waar hij dit seizoen twintig keer in actie kwam. (Sky Italia)

Mauro Icardi staat niet alleen in de belangstelling van Manchester United, maar ook van Chelsea. De spits van Internazionale kan worden opgehaald voor een bedrag tussen de 35 en 40 miljoen euro en wanneer dit in de zomer gebeurt, dan zetten de Milanezen hoog in voor een vervanger: Pierre-Emerick Aubameyang van Borussia Dortmund moet dan namelijk naar het Giuseppe Meazza worden gehaald. De topschutter staat in Duitsland nog tot medio 2020 onder contract. (La Gazzetta dello Sport)

Luiz Adriano vertrekt mogelijk alsnog richting China. Beijing Guoan zag onlangs een eerste bod afgewezen worden door AC Milan, maar geeft de hoop niet op. De club van coach Alberto Zaccheroni is bereid om nu alsnog te voldoen aan de vraagprijs voor de Braziliaanse aanvaller, die ergens tussen de zestien en de achttien miljoen euro zou liggen. Wanneer dit bedrag op tafel komt, lijkt niks een deal nog in de weg staan. (La Gazzetta dello Sport)

Tottenham Hotspur volgt de verrichtingen van Yunus Malli op de voet. De Turks international is actief voor het Duitse FSV Mainz 05, waar hij tot een van de dragende krachten behoort. The Spurs zijn nog lang niet zover dat zij de speler al willen benaderen, maar de komende maanden zullen er wel geregeld Londense scouts te vinden zijn in de Coface Arena van Mainz. (Daily Mirror)

Denk jij dat Pierre-Emerick Aubameyang haalbaar is voor Internazionale?

Meer nieuws

Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
21
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
2
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
2
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties