Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Auteur Vertonghen-gerucht moet zich schamen

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Theo van Duivenbode in dienst gaat bij Ajax. De oud-speler van Ajax is voorstander van de weg die Johan Cruijff is ingeslagen, maar hij durft ook tegengas te geven en dat bevalt Cruijff wel. De 68-jarige Van Duivenbode is in de ogen van de legendarische nummer veertien dan ook een ideale kandidaat om een plek in de Raad van Commissarissen in te nemen. (Studio Voetbal)

Jan Vertonghen gaat wellicht een opvallende transfer naar Portugal afronden. Titelkandidaat Benfica beleeft bijzonder veel plezier aan Axel Witsel en overweegt nu ook Vertonghen in te lijven. De Belgische verdediger van Ajax gaf onlangs aan dat hij in de zomer klaar is voor een stap hogerop en bij voorkeur gaat Vertonghen verder in de Premier League. Mochten de clubs daar niet concreet worden, dan is Benfica wellicht een alternatief. (O Jogo)

Een woordvoerder van Barcelona ontkent dat Vertonghen in beeld is in het Camp Nou. 'Het zoveelste gerucht dat werkelijk nergens op slaat", repliceert de zegsman. "De auteur van het artikel moet zich diep en diep schamen. Vertonghen is een uitstekende speler, maar hij is nimmer bij Barcelona in beeld geweest." Het gezegde 'waar rook is, is vuur' lijkt zodoende niet op te gaan voor de Belgisch international. (ONA FM)

Scouts van Anderlecht zaten op de tribune tijdens het Europa League-duel tussen Besiktas en Atlético Madrid. Dat deden de talentspeurders uit Brussel om Tomás Sivok aan het werk te zien. De 28-jarige Tsjech speelt sinds 2008 in Turkije, maar hij zou aan een nieuwe uitdaging toe zijn. Dat heeft Anderlecht opgevangen en men hoopt de 32-voudig international te kunnen overnemen. (Diverse Turkse media)

Ronaldo adviseert zijn landgenoot Neymar op termijn te vertrekken bij Santos. De twintigjarige aanvaller blinkt elke week uit en vooral Barcelona, Real Madrid en Paris Saint-Germain lijken geïnteresseerd. “Neymar is ongetwijfeld een van onze grootste talenten. Hij heeft een enorm potentieel, maar hij benut dat niet als hij onwillig blijft tegenover een transfer naar Europa”, vertelt Ronaldo. (Folha de Sao Paulo)

André Villas-Boas werd ontslagen door Chelsea en zijn rechterhand Roberto Di Matteo nam het stokje van hem over. “Ik heb deze rol verdiend”, vertelt de Italiaanse coach. “Hoe kun je twijfelen als je de kans krijgt om een van de belangrijkste clubs ter wereld te trainen? Alle coaches kunnen hun collega’s vervangen als de resultaten slecht zijn. Dit is de natuur van het voetbal”, aldus Di Matteo. (Il Tempo)

Cecilio Lopes sprak enkele dagen geleden de hoop uit dat hij nog een buitenlands avontuur tegemoet zou gaan en krijgt zijn zin. De 33-jarige aanvaller van FC Dordrecht heeft aanbiedingen ontvangen van 'verschillende clubs' uit Australië. Om welke clubs het gaat zegt Lopes niet, maar vermoedelijk is Sydney FC (waar Pascal Bosschaart speelt) een van de gegadigden voor Lopes. Die speelde sinds 1999 altijd in Nederland. (RTV Rijnmond)

Benfica is een uitstekende club voor Jan Vertonghen

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties