Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ en Heerenveen azen op Milan-aanvaller

Laatste update:

SC Heerenveen zou niet van plan zijn om de optie in het contract van Stefano Marzo te lichten, waardoor de Belgische back na een jaar alweer lijkt te vertrekken uit het Abe Lenstra Stadion. Technisch directeur Hans Vonk beweert echter dat het nog lang niet zover is. 'Wij hebben nog niet met Marzo gesproken, dus ik heb geen idee waar dit nieuws vandaan komt", zegt de beleidsbepaler. (FeanOnline)

AZ en sc Heerenveen willen zich versterken met een aanvaller van AC Milan. Het is de Nederlandse subtoppers niet te doen om Mario Balotelli of Robinho, maar om Kingsley Boateng. De negentienjarige belofte speelt momenteel op huurbasis voor Catania. Bij de hekkensluiter van de Serie A kwam de in Ghana geboren Italiaan in vijf invalbeurten nog niet tot scoren, maar AZ en Heerenveen zien wel toekomst in Boateng. (Sky Italia)

Jordy van Deelen en Mats van Huijgevoort staan voor een vertrek bij Feyenoord. De twee verdedigers worden dit seizoen verhuurd aan respectievelijk FC Dordrecht en Willem II, maar erg succesvol zijn zij daar niet. Fred Rutten zal de jongelingen niet gaan gebruiken en dus ziet de Rotterdamse club weinig aanleiding om hun aflopende contracten te verlengen. (FR12)

Rafael van der Vaart en zijn geliefde maken zich niet bijster populair bij Hamburger SV. De aanvallende middenvelder verkeert momenteel bepaald niet in topvorm en dat zou volgens velen bij HSV mede door zijn Sabia komen. Zij wordt ervan beschuldigd Sylvie Meis, de ex van de Oranje-international, te willen imiteren en ervoor te zorgen dat Van der Vaart zich niet volledig op de degradatiestrijd met HSV richt. (De Telegraaf)

Een Nederlandse clubs zou het eens moeten proberen met Ricardo Moniz

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
11
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
7
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
16
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties