Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ kan formeel bod van 15 miljoen euro verwachten

Laatste update:

Galatasaray houdt rekening met een vertrek van Fernando Muslera en speelt daar alvast op in. De Turkse club heeft contact gelegd met de zaakwaarnemer van David Ospina, die bij Arsenal uit het doel is verdreven door Petr Cech. (Fanatik)

Als AZ wil, kan het komende zomer vijftien miljoen euro ontvangen voor Vincent Janssen. Bij Lazio kan de topscorer van de Eredivisie de opvolger worden van de vertrekkende Miroslav Klose. (Corriere dello Sport)

Álvaro Morata wil volgens sportief directeur Giuseppe Marotta zelf het liefst bij Juventus blijven, maar hij heeft het niet voor het zeggen. Real Madrid laat binnenkort weten of het gebruikmaakt van de terugkoopoptie. (Mediaset)

Joey Barton promoveerde met Burnley naar de Premier League, maar hij vertrekt mogelijk alsnog. Glasgow Rangers heeft interesse: de uitgesproken middenvelder is zelfs al in Schotland gesignaleerd. (BBC Sport)

Callum Wilson kan Bournemouth in de zomer inruilen voor Liverpool of Tottenham Hotspur. Mauricio Pochettino ziet in de aanvaller een ideale stand-in van Harry Kane en ook Jürgen Klopp heeft zo zijn plannen met Wilson. (Daily Express)

Lazio zou een mooie club zijn voor Vincent Janssen

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties